Leverancier van slijtdelen voor de stortgoedindustrie

VAV Conveyor Components and Solutions

Het Nederlandse bedrijf (gevestigd in Katwijk) VAV Aandrijvingen BV is opgericht in 1973 en actief als leverancier van onderdelen voor de internationale bulkhandling industrie. Met deze website van VAV Aandrijvingen B.V. presenteren wij ons bedrijf, onze producten en ons dienstenpakket.

De kracht achter uw transport

In 1973 ging VAV Aandrijvingen B.V. vanuit Den Haag van start als toeleverancier van slijtdelen voor de Nederlandse molenbouw en veevoederindustrie. Inmiddels heeft VAV Aandrijvingen B.V. zich gevestigd in Katwijk aan Zee, in een bedrijfspand met ruim 3.500 M2 opslag.

VAV Aandrijvingen B.V. is in al die jaren uitgegroeid tot de expert op het gebied van transportkettingen, transportschroeven en elevatoren. Kortom de kracht achter uw transport.

Voorraadhoudend en snelle levering

Een grote voorraad standaard artikelen, zoals elevatorbekers, elevatorbanden, transportschroeven, gootschraperketting, gaffelketting en kettingwielen in diverse maten zorgen voor een snelle levering.

Onze experts

Maar als expert in de aandrijftechniek kunt u bij VAV Aandrijvingen B.V. ook terecht voor uw capaciteitsvraagstukken voor ketting- en schroeftransporteurs en elevatoren.

Voor materiaalkeuzes met betrekking tot duurzaamheid van elevatorbekers, engineering voor diverse transportinstallaties geven de experts van VAV Aandrijvingen B.V. u graag hun advies.

Het is niet het streven van VAV Aandrijvingen B.V. een “eigen” type ketting of model elevatorbeker aan te bevelen. Capaciteit, soort stortgoed, situatie ter plekke, en prijs/kwaliteit verhouding bepalen het advies van onze technici.