Mededeling / Persbericht

Solide bedrijven bundelen kennis en kracht en consolideren

Muller Beltex BV, V.A.V. Aandrijvingen BV en het in Duitsland gevestigde Bechtel GmbH zijn een strategische alliantie aangegaan. De eigenaren Lars Muller en Emiel Schoutsen hebben een belang in elkaars bedrijven verworven om zo hun samenwerking te bekrachtigen.

De specifieke kennis en expertise van de drie bedrijven in de droge stortgoedsector beperkt zich niet tot de Benelux en Duitsland maar is wereldwijd. Deze bundeling van kennis en intensieve samenwerking zal voor de geografisch wijdverspreide klantenkring grote voordelen bieden. De beide eigenaren benadrukken dat het geen fusie betreft en dat de bedrijven hun eigen identiteit behouden. Zowel de bedrijfslocaties als uw vertrouwde aanspreek punten blijven ongewijzigd.

De voordelen van de samenwerking zijn het bundelen van kennis en het benutten van elkaars netwerk en dan met name in het buitenland. Er zijn sectoren en markten in de wereld waar het ene bedrijf beter vertegenwoordigd is dan het andere. “Door deze samenwerking zijn we alle drie beter in staat ons goed te positioneren in de markt en onze klanten nog beter en efficiënter te voorzien van materialen, kennis en service “, aldus Lars en Emiel.

V.A.V. Aandrijvingen heeft wereldwijd naam gemaakt in de agro gerelateerde sector met hun uitgebreide kettingprogramma. Als voorraadhoudend strategische partner van componenten voor kettingtransporteurs, elevatoren en schroeftransporteurs zijn zij in staat snel te anticiperen op elk vraagstuk.

Muller Beltex is sterk in het bieden van oplossingen voor de bulkhandling en procesindustrie. Gespecialiseerd in vrijwel alle vraagstukken rondom elevatoren, hebben hun unieke componenten, Kryptane slijtage reducerende oplossingen en ATEX monitorsystemen hun weg over de gehele wereld gevonden.

Bechtel GmbH is een service gerichte toeleverancier van componenten voor evatoren en kettingtransporteurs. Zij bouwen van halffabricaten uiteenlopende transportkettingen tot zeer complex samengestelde varianten voor de gehele Duitse industrie.

Deze unieke combinatie biedt zekerheid voor de toekomst waarin continuïteit, kwaliteit en zekerheid geborgd worden.

Download pfd mededeling / persbericht ->